Kesätyö 2019

Oras Group on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa. Yrityksen tehtävä on tehdä veden käytöstä helppoa sekä ympäristöä säästävää ja sen visiona on tulla kehittyneiden vesikalusteiden eurooppalaiseksi markkinajohtajaksi. Konsernilla on kaksi vahvaa brändiä, Oras ja Hansa. Oras Groupin omistaa perheyhtiö, teollinen omistaja Oras Invest.

Konsernin pääkonttori sijaitsee Raumalla ja tehtaat sijaitsevat Raumalla, Saksan Burglengenfeldissä, Tšekin Kralovicessa ja Puolan Olesnossa. Konserni toimii 20 markkinalla oman henkilöstön voimin.

TARJOAMME vuosittain kesätyöpaikan noin kuudellekymmenelle 18 vuotta täyttäneelle henkilölle ensisijaisesti tuotannon eri työtehtävissä Rauman toimipaikassa. Työskentely tehtaalla tapahtuu pääsääntöisesti ryhmässä ja  kolmessa vuorossa, joten edellytämme sinulta valmiutta vuorotyöhön. Monet kesätyöntekijämme jatkavat Oras Oy:ssä myös seuraavien kesätöiden tai opinnäytetöiden merkeissä. 

TYÖSSÄ MENESTYMINEN edellyttää huolellisuutta, tarkkuutta, tehokasta työotetta sekä hyviä työyhteisötaitoja. Aikaisempi kokemus teollisuudesta on eduksi. Haemme työhön sitoutuvia, aloitteellisia ja oppimishaluisia työntekijöitä, joilla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia sekä halua kehittyä työssään.

Jätäthän hakemuksesi kotisivujemme www.oras.com kautta 17.3.2019 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajan aikana.   

Hakuaika alkaa: 28.12.2018 12:00Hakuaika päättyy:17.03.2019 23:59